西安华业除甲醛有限公司_

10年专业甲醛检测及治理公司【除甲醛、去异味,快速高效,终身质保】


西安除甲醛公司-西安甲醛检测公司
咨询电话:029-88332949;15002903686
  • 新房除甲醛
  • 除甲醛最有效方法
  • 甲醛清除剂
华业除甲醛,您正确的选择!
    承诺:一次治理,终身质保;不达标,不收费   专业:精准辨别甲醛来源,科学制定甲醛治理方案   经验:十年除甲醛经验,300万㎡治理面积
    全面:壁纸墙面、沙发窗帘、床垫地毯、家具地板全面治理   产品:既能除家具内部的甲醛,又能防止胶老化二次产生甲醛
甲醛治理

您当前的位置:网站首页 > 甲醛治理

koliko škode za nosečnice je formaldehid

作者:samo  发布于:2018/06/24  点击:794

pravzaprav, vsi na formaldehid, ta beseda ne bo niti malo preveč čudno, da veliko ljudi, ko se bo soočil odlikovan poročno sobo, ampak na človeško telo, formaldehid, koliko škode, zlasti za nosečnice in otroka, vse, samo ne razumem, nekateri celo je lahko usodno.v redu, če samo okras za nosečnost. v hiši, je tudi zelo slabe ljudi, poleg tega pa je bila noseča?


a za nosečnice je formaldehid, kakšne so nevarnosti, kaj, za vraga? poglejmo!


1, povzroči prirojene malformacije


ker formaldehid, ki vsebuje zelo močno te rakotvorne snovi rakotvorne snovi za nosečnost, za matere, ki so nevarnosti, ki jih je precej velik.nosečnost če se formaldehid so dolgoročna izpostavljenost lahko povzroči celično jedro je mutacija.rekel je, da lahko vpliva na plod formaldehida v bolnišnici kromosomske anomalije ploda mutacijo, ki povzroča posledice, ali celo povzroči prirojene srčne bolezni, poškodbe zarodka se razvoj možganov in tako naprej.


2, ki vplivajo na normalno rast ploda.


poleg zgoraj navedene nepravilnosti še vedno zunaj, formaldehidom oddaja močan smrad, vendar ne samo, da se bo ta vonj nosečnosti se počutijo zelo neprijetno, in je lahko draži kožo in okužbe dihal, medtem ko te ni pogosto asimptomatsko prenaša v trebuh, lahko prehaja skozi placento, morajo biti pnevmatike dojenčke, ki lahko vplivajo na zarodek. normalno.rast in razvoj.


3, lahko povzroči splav.


nosečnice če dolgo ostati na formaldehid v okolju, če lahko povzroči tudi sama zapletih med nosečnostjo, s čimer se povečuje od bolečine, razdražljivost, nespečnost, slabost, bljuvanje in tako resno, če pojav simptomov, se lahko pojavijo tudi splav je pojav.


formaldehid ne bo le vpliva na zdravje ploda pri nosečnicah in nevarnosti za ljudi, še vedno precej smrtonosen.v resničnem življenju povsod formaldehida in misliš, da se barve, prenovljena hiša itd.v teh krajih je formaldehid, bo prisotnost ostankov v to, zato predlagam, da ne bom. takoj se je preselila v novo hišo, zlasti za nove preuredili hišo, je bolje, da je ne bo več, kot vonj po novo hišo, preden je šel v v.


vendar bi rad, da čim prej lahko hlapnih formaldehida, tudi veliko, lahko bi si dal v zaprtih prostorih za aktivno oglje, to je zelo dobro absorbira, formaldehid, hkrati pa mora, kolikor je mogoče, odpri vrata in okna v dnevni sobi, pozornost za prezračevanje, nosečnost, mama je še posebej pozorna na to točko.še vedno lahko doma s slano vodo, to je obrisal stene in tla, lahko znatno zmanjša ostanka formaldehida.
版权所有 ©2010-2019 西安华业除甲醛有限公司 Copyright © 2010-2019 www.80wv.com All Rights Reserved 
热门标签: 网站地图
网站备案号:陕ICP备15010080号-1历史访问:

西安除甲醛公司微信